dissabte, 3 de maig de 2014

Quin dia tan bèstia!


Nom:Quin dia tan bèstia!
Autora: Mary Rodgers.
Traducció de Maria Antònia Oliver.
Editorial: La Magrana.

Un bon matí, un matí que és aparentment com tots els altres, Annabel Andrews es desperta i s'adona que s'ha convertit en la seva mare. Pot ser la seva oportunitat per fer lliurement tot el que li doni la gana?A partir d'un canvi tan sorprenent com desconcertant, comencen u seguit de complicacions i embolics divertidíssims que converteixen aquest dia en un dia molt , però molt bèstia.
-------------------------------------------------------------------------------------------
La meva opinió:
Per a començar el llibre ja em va donar ganes de llegir-lo fins i tot la portada. No és bonica? M'encanta el dibuix jaja.
El llibre està molt interessant i a de més és bastant divertit.
Annabel no és que siga precisament una noia lletja, el que passa es que té uns ferros enormes a les dents i damunt no es cuida el suficient, es un desastre, fins i tot en l'habitació. Tampoc és que siga estúpida, és molt intel·ligent, el que pareix que tinga més que res , és mandra.
Annabel té un germà petit al qual odia, amb la seva relació amb el pare no hi ha res especial i amb la mare sol discutir molt sovint.
A partir d'aquest canvi s'adonarà del que pensa la gent d'ella i del difícil que pot arribar a ser tot sent una persona adulta.

Un bes!Espere que us agradi!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada