diumenge, 21 de desembre de 2014

Tres llibres /tres libros:

Ha passat bastant temps des de l'últim cop que vaig publicar, i tinc que dir-vos que durant aquest temps en el que no he donat senyals de vida, he tingut temps per a llegir-me tres llibres. Ara us parlaré d'ells <3

Trucant a les portes del cel:

Resum del llibre:
La Sílvia, estudiant de Medicina, se'n va a l'Índia per treballar com a cooperant durant l'estiu en un hospital situat en un indret allunyat del món. En fer-ho, s'oposa als seus pares i al seu nòvio i, seguint el seu instint, pren una decisió que canviarà la seva vida i la seva manera de pensar. A l'Índia coneixerà el dolor i el patiment dels qui no tenen res, però també l'alegria i la pau de la seva consciència, i viurà a cavall de tres mons; duna banda, l'Artur, que l'espera a Barcelona; de l'altra en Leo, el jove metge, cooperant com ella, capaç de renunciar a tot per ser allà; i finalment, en Mahendra, el príncep indi que amaga el més dolorós dels secrets i que la submergirà en un nou horitzó sense fronteres.--Més que una novel·la que barreja l'exotisme de dues cultures, aquest és el retrat duna generació, d'un món proper i alhora llunyà, i de l'esperança que tots tenim a ajudar perquè sigui una mica millor.

Nombre de pàgines: 288

Autor: Jordi Sierra i Fabra.


~Opinió personal~
Per a mi és un llibre genial, molt romàntic i poètic, i no precisament per que la Sílvia sigui una noia amb molts nois al cap (per així dir-ho) , no , no em refereixo a això quan dic que el llibre és romàntic i poètic, vull dir que el llibre té aspectes preciosos a tindre en compte. Encara que el final hauria pogut estar molt millor, era el que m'esperava durant tota la novel·la, sabia des d'un principi que el llibre acabaria així.
En tot cas, és un llibre molt bonic i he gaudit moltíssim llegint-lo.

Besties fantàstiques i on trobar-les.

Resum:Un dels llibres de capçalera de Harry Potter i dels alumnes de Hogwarts.Bèsties fantàstiques i on trobar-les és un llibre que trobaríeu en gairebé qualsevol casa de mags del país. Ara, per un breu període de temps, els muggles també teniu l’oportunitat de descobrir on viu l’unicorn, què ens diu el Departament per a la Regula ció i el Control d’Éssers Màgics sobre l’acromàntula, o quina diferència hi ha entre un knarl i un eriçó. Els beneficis procedents de la venda d’aquest llibre seran destinats a Comic Relief, una ONG que utilitza el riure per combatre la pobresa, la desigualtat i la injustícia arreu del món. I això vol dir que els euros o les pessetes que pagueu per aquest fantàstic manual obraran meravelles que cap bruixot no seria mai capaç de fer ni desfer. Si creus que tot això que et dic no t’acaba de convèncer per comprar aquest llibre, només et desitjo que et trobis algun bruixot passavolant i caritatiu si mai t’ataca una mantícora. Albus Dumbledore.

Nombre de pàgines: 64.

Autor: Ernest Salamàndric. (J.K.Rowling per als muggles que pensis que aquest llibre no l'ha escrit un mag de debò).

bèsties fantàstiques i on trobar-les-joanne k. rowling-9788497879699
~Opinió personal~
No sabeu com em vaig morir d'amor quan vaig veure que el meu germà tenia aquest llibre en la seua prestatgeria. Però quina perfecció, per favor! He gaudit com una nena petita llegint aquest llibre, de debò. Si ja de per si, adore els animals fantàstics, imagineu la gràcia que fa encontrar anotacions de Harry per el llibre *-*
Qualsevol Potterhead deu llegir aquest llibre , de debò.


L'amor et torna rossa:

Resum:Acabada la relació amb en Justus, la Ioio torna a estar enamorada. De fet tot va començar amb una ensopegada. Literalment. La Ioio va ensopegar amb el noi més superguapo que havia vist a la seva vida i es va clavar una patacada tal que va acabar al terra. A sobre anava carregada de rotlles de paper higiènic pe r encàrrec. El paquet de trenta-dos rotlles! Afortunadament, el noi li va somriure com els àngels...I de la nit al dia, la Ioio va començar a fer mil ximpleries (sí, sí, més del que és normal) per amor. Com ara tenyir-se de rossa... I és que l’amor és tota una ciència per a la qual cal preparar-se a fons.

Nombre de pàgines: 184

Autor:Hortense Ullrich.

l amor et torna rossa-hortense ullrich-9788423674473
~Opinió personal~
Per a mi ha sigut un llibre passatger, ni bo ni roí , un d'aquests que llegeixes per llegir. El final em pareixia obvi des del principi. Això si, pobres gossets!


----------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Ha pasado bastante tiempo des de la última vez que publiqué, y tengo que deciros que durante este tiempo en el que no he dado señales de vida he tenido tiempo para leerme tres libros. Ahora os hablaré de ellos <3

Llamando a las puertas del cielo:

Resumen: Silvia, estudiante de Medicina, marcha a la India para trabajar como cooperante durante el verano en un hospital ubicado en un recóndito lugar lejos del mundo. Al hacerlo, se opone a sus padres, a su novio, y toma así, siguiendo su instinto y su corazón, una decisión que cambiará su vida y su forma de penar. En la India conocerá el dolor y el sufrimiento de los que no tienen nada, pero también la alegría y la paz de su conciencia, y vivirá a caballo de dos, sino de tres mundos: por un lado Arturo, que la espera en España; por el otro Leo, el joven médico, cooperante como ella, capaz de renunciar a todo por estar allá; y finalmente Mahendra, el príncipe hindú que guarda el más doloroso de los secretos y que la sumergirá en un nuevo horizonte sin fronteras.

Número de páginas: 288

Autor: Jordi Sierra i Fabra.


~Opinión personal~
Par mi es un libro genial, muy romántico y poético y no precisamente porque Silvia sea una chica con muchos chicos a la cabeza (por decirlo de alguna forma), no, no me refiero a eso cuando digo que el libro es romántico y poético, quiero decir que tiene aspectos preciosos a tener en cuenta. Aunque el final habría podido ser mucho mejor, era lo que me esperaba durante la novela, sabía des de un principio que el libro terminaría así.
En todo caso, es un libro muy bonito y he disfrutado mucho leyéndolo.


Animales fantásticos y donde encontrarlos:

Resumen: Hay un ejemplar de Animales fantásticos y dónde encontrarlos en casi todos los hogares de magos del país. Ahora, también los muggles pueden descubrir dónde viven los quintapeds, qué come el puffskein y por qué es mejor no dejar leche fuera de casa para un knarl. Lo que se origine de la venta de este libro se destinará a Co mic Relief, lo que significa que los euros, dólares o galeones que pagues por él producirán una magia que va más allá de los poderes de cualquier mago. Si consideras que ésta no es razón suficiente para desprenderte de tu dinero, sólo me queda confiar en que, si alguna vez te ataca una mantícora, los magos que anden cerca se sientan más caritativos.

Número de páginas: 64

Autor: Newt Scamander. (J.K.Rowling para los muggles que piensan que este libro no lo ha escrito un mago de verdad).

~Opinión personal~
No sabéis como me morí de amor cuando vi que mi hermano tenía este libro en su posteta.¡Pero que perfección, por favor! He disfrutado como una niña pequeña leyendo este libro, de verdad. Si ya adoro los animales fantásticos, imaginad la gracia que hace encontrar anotaciones de Harry por el libro. *-*
Cualquier Potterhead tiene que leer este libro, enserio.

El amor te vuelve rubia:

Resumen:Después de terminar su relación con Justus, Yoyo vuelve a estar enamorada. Perdidamente enamorada. De hecho, el amor la llevará a cometer más de una tontería que hará partirse de risa a los lectores de su diario.

Número de páginas: 182 páginas.

Autor: Hortense Ullrich.


~Opinión personal~
Para mi ha sido un libro pasajero, ni bueno ni malo, uno de estos que lees por leer. El final me parecía obvio des del principio. Eso si ¡pobres perros!


Lluna

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada