dimecres, 4 de març de 2015

Novetatssss

Déu meu, fa segles que vull escriure una maleïda entrada i encara no he pogut... D:  Entre que ho tinc que traduir al castellà i que no tinc temps xD Fa com un mes que estic preparant un tag i crec que moriré sense acabar-lo :'( 
Bé, que me'n vaig del tema. Ja que sé que no vos podré parlar de ningun llibre ni fer ningun tag, aquesta nit vos escriuré sobre novetats de música, muijijijijijiji.

-Els Catarres.

No sé si us haveu assabentat (espere que sí i sinó aquí estic jo) de que el pròxim 11 de març els Catarres trauran el seu nou disc anomenat "Big Bang". El passat dimarts (ahir ejem ejem) van pujar al youtube la primera cançó del seu disc,"En peu de guerra".

Crec que el disc va a ser un poc diferent als demés discs dels Catarres, però d'alguna manera continuarà sent el estil en el qual sempre els relacionem, per lo tant, espere grans coses d'aquest disc ^^


-Blaumut:El 17 de març els meus estimats Blaumut van a traure el seu proper disc i aquí podem escoltar una de les cançons d'aquest i veure el videoclip de la cançó. que s'anomena "El primer arbre del bosc".
Que dir de Blaumut? Espere amb moltes ganes aquest disc i a veure si amb un poquet de sort es passen prop d'on visc jo, perquè encara no he pogut anar a ningun concert seu :( Però no perd les esperances <3


En fi, espere no tardar molt en tornar a escriure, perque de debò, hi ha un munt de coses de les que vull parlar i...PUFF! En fi... Salut!


------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Dios mio, hace siglos que quiero escribir una maldita entrada y aún no he podido... D: Entre que lo tengo que traducir al castellano y que no tengo tiempo xD Hace como un mes que estoy preparando un tag y creo que moriré sin terminarlo :'(
Bueno, que me voy del tema. Ya que se que no os podré hablar sobre ningún libro ni hacer ningún tag, esta noche os escribiré sobre novedades de música, muijijijijiji
  

-Els Catarres.
No se si os habéis enterado (espero que sí y si no , aquí estoy yo) de que el próximo 11 de marzo els Catarres van a sacar su nuevo disco, llamado "Big Bang". El pasado martes (ayer ejem ejem) subieron a youtube la primera canción de su disco, "En peu de Guerra".


Creo que el disco va a ser un poco diferente a los demás discos de els Catarres , pero de alguna forma continuará siendo el estilo en el cual siempre los relacionamos, por lo tanto, espero grandes cosas de este disco.
 ^^

-Blaumut:
El 17 de marzo mis queridos Blaumut sacarán su próximo disco y aquí podemos escoltar una de las canciones de este y ver el videoclip de la canción, que se llama "El primer arbre del bosc". 
¿Que decir de Blaumut? Espero con muchas ganas este disco y a ver si con un poquito de suerte se pasar cerca de donde vivo yo, porque encara no he podido ir a ningún concierto suyo :( Pero no pierdo las esperances <3En fin, espero no tardar mucho en tardar a escribir, porque de verdad, hay un montón de cosas de las cuales quiero hablar y...¡PUFF! En fin...¡Adiós!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada