dimarts, 16 de juny de 2015

Matilda:Matilda és una nena prodigi, molt intel·ligent i sensible. Abans de complir cinc anys, ja havia llegit Dickens i Hemingway, Kipling i Steinbeck, i els seus pares la tracten més aviat com una nosa. Però quan a l´escola es troba enfrontada a un perill molt greu, Matilda descobreix que té uns poders psíquics extraordinaris que li permeten salvar l´escola i, sobretot, la seva estimada mestra, Miss Honey.
Número de pàgines: 240 pàgs.

--------------------------------------------------------------Opinió personal-------------------------------------------------------------------

Ja havia llegit "Charlie en la fàbrica de xocolata" de Roald Dahl i és un llibre que adore i que vaig llegir amb molt de gust. Doncs, Matilda, no ha sigut per a menys. M'encanta la forma d'esciure d'aquest escriptor.
A més, la història és moooolt maca i a Matilda li agafes un munt d'afecte perquè és encantadora *-*
El recomane moltíssim, fins i tot si ja heu vist la pel·lícula (jo també la he vist 30.000 cops) perquè hi ha coses de la pel·lícula que no són iguals al llibre (algunes, però quasi totes són molt fidels) i llegir Roald Dahl sempre fa que el temps sigui més lleuger.
Una abraçada:
Lluna-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Matilda es una lectora empedernida con solo cinco años. Sensible e inteligente, todos la admiran menos sus mediocres padres, que la consideran una inútil. Además tiene poderes extraños y maravillosos... Un día, Matilda decide desquitarse y empieza a emplearlos contra la abominable y cruel señorita Trunchbull .
Odio la palabra "empedernida" XD
Páginas: 240


-----------------------------------------------Opinió personal----------------------------------------------
Ya había leído "Charlie en la fábrica de chocolate" de Roald Dahl y es un libro que adoro y que leí con mucho gusto. Pues, Matilda, no ha sido para menos. Me encanta la forma de escribir de este escritor.
Además, la historia es muuuuy bonita y a Matilda le coges un montón de afecto porque es encantadora * - *
Lo recomiendo muchísimo, incluso si ya habéis visto la película (yo también la he visto 30.000 veces) porque hay cosas de la película que no son iguales al libro (algunas, pero casi todas son muy fieles) y leer Roald Dahl siempre hace que el tiempo sea más ligero.
Un abrazo:
Lluna


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada