diumenge, 14 de juny de 2015

Memòries d'Idhun/Memorias de Idhún:


-La resistència-
El dia que es va produir la conjunció astral dels tres sols i les tres llunes, l’Ashran es va fer amb el poder del planeta Idhun. A la terra un mag i un guerrer exiliats d’Idhun ,ajudats per dos adolescents, han format la resistència amb l’objectiu d’acabar amb el regnat de les serps alades. Ho aconseguiran?
Número de pàgines: 560 pàgines.
------------------------------------------------Opinió personal-----------------------------------------------
Tot i que és el que menys m'agrada de tots , m'encanta <3
No és tan especial com els altres dos perquè encara no t'explica tantes coses d'Idhun i està més ambientat en la Terra. Però tot i així, ja t'implica en la història i té molt d'encant.


-Tríada-
Segon volum de les emocionants aventures de l'últim drac i l'últim unicorn per salvar el planeta Idhun de la tirania d'Ashran el Nigromant, combinades amb els conflictes sentimentals den Jack, en Kirtash i la Victoria, els tres joves protagonistes implicats en la profecia.
Número de pàgines: 768 pàgs.
---------------------------------------------------------Opinió personal--------------------------------------------------------------------
M'encanta *-*
Crec que després de tot aquest és el meu preferit. Perquè és on comença a explicar tota la història, geografia i mitologia d'Idhun . I simplement m'encanta tot el que passa <3


-Panteó-
Una nova aventura dels tres amics de la Resistència: la Victoria, en Jack i en Christian.
Número de pàgines: 960 pàgines.
-------------------------------------------------------------Opinió personal----------------------------------------------------------
M'ha encantat. Sobretot les últimes dos-centes pàgines ... *-*
El final de la història , en la meva opinió, no hauria pogut estar millor. Crec que ha estat prou bé i l'epíleg no m'ha disgustat gens, com si que ho han fet altres epílegs de molts llibres. No és un final que m'hagi agradat massa, tot s'ha de dir... però crec que no hauria pogut estar millor tampoc... Supose que és estrany també, acabar una història després de tres llibres i de tantes aventures i per això el final tampoc m'ha semblat tant important.


Frases:

 • En una guerra, cada contrincant pot moure les seves pròpies peces. No pas les de l'adversari. 
 • Hi ha moltes maneres de trair.
 • Sempre hi ha alguna cosa bonica i fascinant en l'horror més pur.
 • Sovint les heroïcitats no són l'opció més lògica, sinó la més desesperada.
 • Normalment les coses no les fem per una sola raó.
 • Al final resulta que els lligams són sempre l'única cosa important. L'única cosa que pot fer canviar el curs d'una història , o fins i tot, fer fracassar una profecia , la diferència entre la victòria o derrota d'un Déu.
 • Que siguis el centre del seu món no significa que siguis tot el seu món.
 • Es pot no creure en algú superior. Però penso que sí que es pot tenir fe en un altre tipus de coses. En la gent que t'envolta, en qui confies. En la teva pròpia capacitat a fer millorar el món...


-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

-La Resistencia-
El día en que se produjo la conjunción astral de los tres soles y las tres lunas, el Ashran se hizo con el poder del planeta Idhún. En la tierra un mago y un guerrero exiliados de Idhún, ayudados por dos adolescentes, han formado la resistencia con el objetivo de acabar con el reinado de las serpientes aladas. Lo conseguirán?
Número de pàginas: 560 pàginas.

------------------------------------------------ Opinión personal -----------------------------------------------
Aunque es el que menos me gusta de todos, me encanta <3
No es tan especial como los otros dos porque todavía no te explica tantas cosas de Idhún y está más ambientado en la Tierra. Pero aún así, ya te implica en la historia y tiene mucho encanto.


-Trada-
Segundo volumen de las emocionantes aventuras del último dragón y el último unicornio para salvar el planeta Idhún de la tiranía de Ashran el Nigromante, combinadas con los conflictos sentimentales den Jack, en Kirtash y Victoria, los tres jóvenes protagonistas implicados en la profecía.
Número de pàginas: 768 pàginas.

------------------------------------------------ Opinión personal ----------------------------------------- 
Me encanta * - *
Creo que después de todo este es mi preferido. Porque es donde empieza a contar toda la historia, geografía y mitología de Idhún. Y simplemente me encanta todo lo que pasa <3

 
-Panteón-
Una nueva aventura de los tres amigos de la Resistencia: Victoria, Jack y Christian.
Número de pàinas: 960 pàginas.

----------------------------- ----------- Opinión personal ------------------------------------- ---------------------
Me ha encantado. Sobre todo las últimas doscientas páginas ... * - *

El final de la historia, en mi opinión, no habría podido ser mejor. Creo que está bastante bien y el epílogo no me ha disgustado nada, como si lo han hecho otros epílogos de muchos libros. No es un final que me haya gustado demasiado, todo hay que decirlo ... pero creo que no habría podido ser mejor ... Supongo que es extraño también, terminar una historia después de tres libros y de tantas aventuras y por eso el final tampoco me ha parecido tan importante.Frases:

 • En una guerra, cada contrincante puede mover sus propias piezas. No las del adversario.
 • Hay muchas maneras de traicionar.
 • Siempre hay algo bonito y fascinante en el horror más puro.
 • A menudo las heroicidades no son la opción más lógica, sino la más desesperada.
 • Normalmente las cosas no las hacemos por una sola razón.
 • Al final resulta que los lazos son siempre lo único que importa. Lo único que puede hacer cambiar el curso de una historia, o incluso, hacer fracasar una profecía, la diferencia entre la victoria o la derrota de un Dios.
 • Que seas el centro de su mundo no significa que seas todo su mundo.
 • Se puede no creer en alguien superior. Pero pienso que sí se puede tener fe en otro tipo de cosas. En la gente que te rodea, en quien confías. En tu propia capacidad a hacer mejorar el mundo ...

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada