dissabte, 27 de juny de 2015

La daga:


La daga porta la Lyra a una esgarrifosa ciutat on coneix un noi misteriós, un assassí. El destí d’en Will està lligat de manera estranya al de la protagonista, i junts hauran de trobar un objecte secret i poderós que éssers de molts mons estarien disposats a matar per aconseguir...
Número de pàgines: 348 pàgs.
Editorial: Empúries

----------------------------------------------Opinió personal-------------------------------------------------
En aquesta segona novel·la, Lyra va a parar en un món que no és el nostre ,però tampoc és el seu. Allí coneixerà a Will, un noi de la seva mateixa edat que ve del nostre món, que ha deixat a la seva mare en casa d'una amiga i se n'ha anat a buscar al seu pare... que va desaparèixer quan Will no tenia ni un any.

En la meva opinió, no és tan bona com la primera part... però això ja sol passar xD
No m'he llegit encara el tercer llibre, però per les coses que passen, aquesta novel·la em sembla més un pont que uneix la primera i l'última novel·la que una segona part en sí.
El principi està prou bé, però a cap a final la lectura se m'ha fet un poc pesada. Això sí, el final està mooolt més en l'aire que el primer llibre i per lo tant t'entren moltes ganes de començar a llegir-te el tercer.

Els personatges, cada vegada es van fent més madurs i m'encanta veure com van creixent, sobretot Lyra i Pan (el seu daiamon).
En quant als altres personatges, adore a Will. És un nen , però té una mirada que imposa i és comporta tant decididament que dóna molt de respecte.

En quant el final, com ja he dit abans, està tot molt en l'aire. Hi ha una cosa (que no la vaig a dir per no fer spoiler) que no m'ha agradat gens. Gens! Però està bé, ja me queixaré a Philip Pullman quan el conegui personalment (?)

La història cada cop té més sentit i vas entenent amb més claredat tot el tema de "La Pols" i del que vol fer Lord Asriel, però clar, passen més coses i tornen a aparèixer més dubtes sense respondre i...*explosió mental*

Li fique un 8'5 sobre 10, perquè no és tant bo com el primer ni de sobres, però també m'ha agradat molt ...

Una abraçada ^^
Lluna

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Lyra llega a una ciudad misteriosa donde conoce a un enigmático muchacho: un asesino. Los dos juntos tendrán que encontrar un objeto secreto y poderoso.
Número de páginas: 288 págs.
Editorial: S.A. Ediciones B

----------------------------------------------Opinión personal-------------------------------------------------
En esta segunda novela, Lyra va a parar en un mundo que no es nuestro, pero tampoco es el suyo. Allí conocerá a Will, un chico de su misma edad que viene de nuestro mundo, que ha dejado a su madre en casa de una amiga y se ha ido a buscar a su padre ... que desapareció cuando él no tenía ni un año.

En mi opinión, no es tan buena como la primera parte ... pero eso ya suele pasar xD
No me he leído todavía el tercer libro, pero por las cosas que pasan, esta novela me parece más un puente que une la primera y la última novela que una segunda parte en sí.
El principio está bastante bien, pero a ninguna final la lectura se me ha hecho un poco pesada. Eso sí, el final está muuucho más en el aire que en el primer libro y por lo tanto te entran muchas ganas de empezar a leerte el tercero.

Los personajes, cada vez se van haciendo más maduros y me encanta ver cómo van creciendo, sobre todo Lyra y Pan (su daimonion).
En cuanto a los otros personajes, adoro a Will. Es un niño, pero tiene una mirada que impone y es muy decidido.

En cuanto el final, como ya he dicho antes, está todo muy en el aire. Hay una cosa (que no la voy a decir para no hacer spoiler) que no me ha gustado nada. ¡Nada! Pero está bien, ya me quejaré a Philip Pullman cuando lo conozca personalmente (?)

La historia cada vez tiene más sentido y vas entendiendo con más claridad todo el tema de "El Polvo" y de lo que quiere hacer Lord Asriel, pero claro, pasan más cosas y vuelven a aparecer más dudas sin responder y ... * explosión mental *

Le pongo un 8'5 sobre 10, porque no es tan bueno como el primero ni de sobra, pero también me ha gustado mucho ...

Un abrazo ^^
Lluna


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada