dilluns, 27 de juliol de 2015

Divergent/ Divergente:


La ciutat de Chicago està dividida en cinc faccions i cadascuna d'elles es dedica a cultivar una virtut particular: Honestedat, Abnegació, Intrepidesa, Amistat i Erudició. Als setze anys, els joves han d'escollir de quina facció volen formar part definitivament. La Beatrice dubta entre quedar-se amb la seva família o ser qui realment és. No pot tenir les dues coses. I prendrà una decisió que sorprendrà a tothom, sobretot a ella.
Número de pàgines: 416 pàgines. 
Autora: Veronica Roth.

--------------------------------------------------------------Opinió personal-----------------------------------------------------
Beatrice és una noia d'Abnegació, una facció on has de renunciar a les passions, desitjos o interessos de tu mateix. Ella pensa que tots tenen molt clar que volen fer, si seguir amb la facció on van nàixer o anar-se'n a una altra, però ella no es sent de ningun lloc. Fins a quin punt això li donarà problemes? Ella ni tant sols ho imagina.
La ciutat està dividida per evitar la guerra, i es separen segons el que pensen que provoca les discusions. Els d'Honestedat pensen que la guerra és provocada per les mentides, els d'Abnegació per la cobdícia, els de Intrepidesa per la covardia, els de Amistat per la maldat i els de Erudició per la ignorància.


Al principi no tenia moltes ganes de llegir-me els llibres, no em cridaven especialment l'atenció u-u Però una companya meva de classe es va comprar el primer i se'l duia a classe, així que de volta en quant li el robava.  I finalment me'l va deixar xD
La lectura em va agradar moltíssim, és un llibre molt entretingut i està molt bé veure com Beatrice va superant totes les dificultats que li passen.
És un personatge que m'encanta, perquè mai es rendeix.A més és molt valenta i intel·ligent. 


  • Petita curiositat...Sabeu que l'actriu que interpreta a Beatrice és la mateixa que feia de Hazel en "No està escrit a les estrelles" i que l'actor que fa del germà de Beatrice és el mateix que feia de Gus? La vidahI després també està Quatre, que també em sembla un personatge molt interessant per el mateix que Beatrice, perquè és molt valent i intel·ligent ^^
A de més, que merda. Quatre és Quatre. Quatre. Quatre ******--------------******


Altres personatges que m'encanten són la mare de Beatrice i Uriah. Que curiós, no? *ejem ejem* alguna gent m'entendrà xD O això espere. Potser estic sola. Merda

És una història que també et sorprèn més d'algun cop i que a mi em va enganxar des del primer moment u.u
Està la història principal, que gira entorn a Tris, però també hi ha altres petites històries que estan molt bé i que després tindran més importància del que sembla.

He sentit que molta gent diu que el primer llibre està bé, però que els dos altres són mortals. Jo crec que se'ls ha de donar al menys una oportunitat i no guiar-se tant per el que digui la gent. També he de dir que no comprenc a tota eixa gent que diu que és una copia dels Jocs de la Fam .-.
A veure, val. La novel·la és distòpica i després està tot el rotllo este de les faccions, però la història parla de coses diferents. Poden tindre un missatge semblant si voleu, però la història no s'assembla gens (al menys això em sembla de moment).

Que creeu vosaltres? Us agrada la novel·la? Us heu llegit les altres?

Una abraçada i don't be lasagna!
Lluna----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

En el Chicago distópico de Beatrice Prior, la sociedad está dividida en cinco facciones, cada una de ellas dedicada a cultivar una virtud concreta: Verdad (los sinceros), Abnegación (los altruistas), Osadía (los valientes), Cordialidad (los pacíficos) y Erudición (los inteligentes). En una ceremonia anual, todos los chicos de dieciséis años deben decidir a qué facción dedicarán el resto de sus vidas. Beatrice tiene que elegir entre quedarse con su familia... y ser quien realmente es, no puede tener ambas cosas. Así que toma una decisión que sorprenderá a todo el mundo, incluida ella.
Número de páginas:464 páginas.
Autora: Veronica Roth

-------------------------------------------Opinión personal---------------------------------------------
Beatrice es una chica de Abnegación, una facción donde tienes que renunciar a las pasiones, deseos o intereses de ti mismo. Ella piensa que todos tienen muy claro que quieren hacer, si seguir con la facción donde nacieron o irse a otra, pero ella no se siente de ningún lugar .¿Hasta qué punto esto le dará problemas? Ella ni siquiera lo imagina.
La ciudad está dividida para evitar la guerra y se separan según lo que piensan que la provoca. Los de Verdad piensan que la guerra es provocada por las mentiras, los de Abnegación por la codicia, los de Osadía  por la cobardía, los de Cordialidad por la maldad y los de Erudición por la ignorancia.

Al principio no tenía muchas ganas de leerme los libros, no me llamaban especialmente la atención u.u Pero una compañera de clase se lo compró y se los llevaba a clase así que de vez en cuanto le lo robaba . Y finalmente me lo dejó xD
La lectura me gustó muchísimo, es un libro muy entretenido y está muy bien ver cómo Beatrice va superando todas las dificultades que le pasan.
Es un personaje que me encanta, porque nunca se rinde .Además es muy valiente e inteligente.  • Pequeña curiosidad ... ¿Sabéis que la actriz que interpreta a Beatrice es la misma que hacía de Hazel en Bajo la misma estrella y que el actor que hace del hermano de Beatrice es el mismo que hacía de Gus? La vidah
Y luego también está Cuatro, que también me parece un personaje muy interesante por lo mismo que Beatrice, porque es muy valiente e inteligente ^^
A de más, que mierda. Cuatro es Cuatro. Cuatro. Cuatro ****** -------------- ******

Otros personajes que me encantan son la madre de Beatrice y Uriah. ¿Que curioso, no? *Ejem ejem* alguna gente me entenderá xD O eso espero. Quizás estoy sola. Mierda

Es una historia que también te sorprende más de alguna vez y que a mí me enganchó desde el primer momento u.u
Está la historia principal, que gira en torno a Tris, pero también hay otras pequeñas historias que están muy bien y que después tendrán más importancia de lo que parece.

He oído que mucha gente dice que el primer libro está bien, pero que los otros dos son mortales. Yo creo que hay que darlos al menos una oportunidad y no guiarse tanto por lo que diga la gente. También tengo que decir que no comprendo a toda esa gente que dice que es una copia de los Juegos del Hambre .-.
A ver, vale. La novela es distópica y luego está todo el rollo este de las facciones, pero la historia habla de cosas diferentes. Pueden tener un mensaje similar si se quiere, pero la historia no se parece en nada (al menos eso me parece de momento).

¿Que creéis vosotros? ¿Os gusta la novela? ¿Os habéis leído las otras?

¡Un abrazo y don't be lasagna!
LlunaCap comentari:

Publica un comentari a l'entrada