dijous, 9 de juliol de 2015

El llargavistes d'ambre/ El catalejo lacado

He tornaaat *música celestial*. Sí, he desaparegut durant una setmana (o més) però ja estic aquí. Muajajajaja.
I per fi (i per desgràcia u.u) m'he acabat "El llargavistes d'ambre" *música celestial un altre cop* de Philip Pullman, la tercera part de La matèria obscura.


Una guerra terrible que les bruixes havien predit està arribant. Will és el portador de la daga, l’arma més poderosa de tots els móns i l’ha de lliurar a Lord Asriel. Però s’enfronta a un perillosíssim viatge en solitari, perquè la Lyra ha desaparagut...
Número de pàgines: 558
Editorial: Empúries.

------------------------------------------------------Opinió personal--------------------------------------------------------------------
Si els altres dos ja m'havien agradat, aquest és geniaaaal.
Confirme el que vaig dir de que "La daga" semblava un pont entre el primer llibre i el tercer, aquest tercer llibre no té ni punt de comparació amb el segon.

El llibre et transporta a mons diferents i coneixes a éssers (com els mulefa) que són molt interessants.

Els personatges no deixen de sorprendre't en cap moment, quan penses que més els coneixes et sorprenen un cop i un altre i un altre.

En la meva opinió , hi ha moments que haurien hagut de ser molt més èpics de com estan relatats, però bé...no han deixat de ser emotius.

I el final... He de parlar amb Philip Pullman sobre açò, de debò xD. Tinc ganes de saber moltes coses que no han dit en el final.

Val la pena llegir-se aquesta trilogia, perquè com ja he dit altres vegades, té un munt de missatges que es poden aplicar a la realitat i és una lectura mooolt interessant. Això sí, us ha d'agradar la fantasia , perquè per molt real que sigui hi ha fantasia per donar i vendre.


Li fique un 10 sobre 10 ^^

Una abraçada:
Lluna

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

He vueltoooo *música celestial*. Sí, he desaparecido durante una semana (o más) pero ya estoy aquí. Muajajajaja. Y por fin (y por desgracia u.u) he terminado "El catalejo lacado" *música celestial de nuevo* de Philip Pullman, la tercera parte de La materia oscura.

Tercera entrega de la fabulosa trilogía de La Materia Oscura,compuesta asimismo por Luces del Norte y La Daga. La cita definitiva de Lyra y Will con su destino no será como imaginaban. En sus anteriores aventuras los dos amigos habían logrado esclarecer grandes incógnitas, como la verdadera naturaleza del Polvo, el origen de los daimonions o los agujeros que entrelazan dimensiones...
Número de páginas: 448

--------------------------------------------------------------Opinión personal-------------------------------------------------------------------

Si los otros dos ya me habían gustado, este es geniaaaal.
Confirmo lo que dije de que "La daga" parecía un puente entre el primer libro y el tercero, este tercer libro no tiene ni punto de comparación con el segundo.

El libro te transporta a mundos diferentes y conoces a seres (como los mulefa) que son muy interesantes.

Los personajes no dejan de sorprenderte en ningún momento, cuando más crees conocerlos hacen algo que no esperabas para nada del mundo.

En mi opinión, hay momentos que tendrían que haber sido mucho más épicos de como están relatados, pero bueno ... no han dejado de ser momentos emotivos.

Y el final ... Tengo que hablar con Philip Pullman sobre esto, de verdad xD. Tengo ganas de saber muchas cosas que no han dicho en el final.

Vale la pena leerse esta trilogía, porque como ya he dicho otras veces, tiene un montón de mensajes que se pueden aplicar a la realidad y es una lectura muuuy interesante. Eso sí, os tiene que gustar la fantasía, porque por muy real que sea hay fantasía para dar y vender.


Le pongo un 10 sobre 10 ^^

Un abrazo:
LlunaCap comentari:

Publica un comentari a l'entrada